De Helden van Zeist Bosrun.

 

Op zondag 3 maart 2019 organiseren de Helden van Zeist de vierde editie van de Helden van Zeist Bosrun. Zeistenaar Kamiel Maase, Nederlands recordhouder op de 5 KM, de 10 KM, de 30 KM en tien jaar lang op de marathon, is ambassadeur van de Helden van Zeist Bosrun.

De Bosrun bestaat uit een 5 KM, 10 KM en een KidsRun (1 KM). Nieuw dit jaar is de 15 KM. 

Benieuwd naar de routes? Je vindt ze hier:

De opbrengst gaat naar Stichting Roparun. Start en finish vinden plaats bij Bistro Jan op het Allurepark de Krakeling in Zeist. Het parcours loopt door het prachtige bos van het Utrechts Landschap.

De KidsRun is bedoeld voor kinderen van de basisscholen. Kinderen die meedoen, ontvangt na afloop een lekkere, gezonde snack, een flesje drinken en een mooie, blijvende herinnering.

Bedrijven kunnen meedoen via de Bedrijvenrun. Voor meer info scroll naar beneden.

 

224

inschrijvingen 2018

42

Loopshirts verkocht

 

1.273

KM's afgelegd

2.540

€ opgehaald

 

Praktische informatie. 

 
 
 

Woudenbergseweg 17
3707 HW Zeist

Accommodatie

De Helden van Zeist Bosrun wordt georganiseerd bij Bistro Jan op het Allurepark de Krakeling. De bistro ligt prachtig gelegen aan de rand van het park met uitzicht op de Krakelingenput. Bistro Jan is de ontmoetingsplaats om heerlijk te dineren of te borrelen. 

In de bistro tref je een garderobe aan waar tassen kunnen worden achtergelaten. Ook is er een plek waar kinderen kunnen spelen (onder toezicht), terwijl hun ouders meelopen met de Bosrun. Het is uiteraard mogelijk om diverse consumpties te verkrijgen (tegen betaling, pinnen is mogelijk); een deel van de omzet gaat naar het goede doel.

Bistro Jan is goed bereikbaar met de fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Toch wordt aan iedereen gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen!

Inschrijving en kosten

De voorinschrijving sluit op 28 februari. De kosten bedragen € 5,- voor de Kidsrun en € 10,- voor de overige afstanden. Op de dag van de Bosrun kan nog worden ingeschreven. Dan bedragen de kosten € 7,50 voor de Kidsrun en € 15,- voor de 5 KM, 10KM en 15 KM.

Start en Finish

De start en finish van alle afstanden bevinden zich op het terrein van het Allurepark de Krakeling. De KidsRun start om 11:15 uur en wordt gehouden op het Allurepark zelf. De 5 KM, 10 KM en de 15 KM starten tegelijkertijd om 12:00 uur. De routes lopen over het prachtige terrein van het Utrechts Landschap. Op circa 2 KM, 7 KM en 12 KM is een waterpost ingericht. 

Voorwaarden

 • Deelname is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

 • Indien van deelname wordt afgezien na (voor)inschrijving worden inschrijfgelden niet gerestitueerd.

 • Indien er sprake is van afgelasting door de organisatie als gevolg van overmacht worden inschrijfgelden niet gerestitueerd.

 • De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongevallen, ziekte of verlies van eigendom.

 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van personalia en/of beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Helden van Zeist Bosrun zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

 • Voor de loopafstanden is geen tijdslimiet van toepassing (je mag dus ook wandelen).

 
 
 

Bosrun voor bedrijven. 

 
 

Ook bedrijven of verenigingen kunnen zich aanmelden voor de Helden van Zeist Bosrun. Een bedrijventeam bestaat uit maximaal 10 personen. Bij de inschrijving kunnen de lopers kiezen voor de afstand van 5 KM, 10 KM of 15 KM.

Een bedrijventeam krijgt een speciaal pakket dat bestaat uit:

 • Inschrijving voor maximaal 10 personen
 • Individuele tijdregistratie van de lopers
 • Groepsfoto met Kamiel Maase
 • Bootcamp van 1 uur verzorgd door Marvin Nicolaas Sport & Health op de bedrijfslocatie
 • Een medaille voor elke loper

Kosten:

 • De kosten bedragen € 150,- per team en de opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel van Stichting Roparun.
 • Betalen kan direct bij de inschrijving of later per factuur.

Aanmelden bedrijventeam:

 • Inschrijven is mogelijk met één of meerdere teams van maximaal 10 personen per team (neem bij meer personen even contact op met de Helden van Zeist)
 • Na aanmelding ontvang je als contactpersoon/teamcaptain een bevestiging per e-mail
 
Marvin Nicolaas, MN Sport & Health

Marvin Nicolaas, MN Sport & Health

 
 
hvz-felroze-wallpaper.jpg
Bosrun Joep Loopt individueel_1.jpg

Get Ready met Joep Loopt

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Joep Loopt. Ga optimaal voorbereid de uitdaging van de Bosrun aan onder begeleiding van een professioneel looptrainer. Zo wordt de Bosrun nog leuker.

Joep Loopt voor bedrijven

Ook voor bedrijven is de samenwerking met Joep Loopt heel interessant. Bedrijventeams kunnen een looptechniek clinic organiseren onder leiding van een professioneel looptrainer. Dat kan eenmalig, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een aantal trainingen. Niet alleen leuk en nuttig om te doen, maar ook geweldig voor de teamspirit.

Bosrun Joep Loopt bedrijven_1.jpg
 

Kamiel Maase

De held van Zeist.

Kamiel Maase, Zeistenaar, is ambassadeur van de Helden van Zeist Bosrun. Kamiel is niet meer actief als wedstrijdloper, maar hij is nog altijd Nederlands recordhouder op de 5 KM, de 10 KM en de 30 KM. Tot voor kort was Kamiel ook de snelste Nederlander op de marathon. Na tien jaar heeft hij zijn record helaas uit handen moeten geven. 

Kamiel vertegenwoordigde Nederland driemaal op de Olympische Spelen.

De Helden van Zeist zijn enorm trots dat Kamiel nauw betrokken is bij de Helden van Zeist Bosrun. Uiteraard speelde Kamiel een prominente rol op de dag van de Bosrun. Een unieke kans om oog in oog te staan en/of op de foto te gaan met een echte Held van Zeist!

 
Kamiel Maase in actie (2017). Foto: Helden van Zeist

Kamiel Maase in actie (2017). Foto: Helden van Zeist

DSCF7298.JPG
 
 

Bosrun

Uitslagen HvZ Bosrun 2018.

 
 

Op zondag 4 maart 2018 vond de derde editie van de Helden van Zeist Bosrun plaats.

 
 

Rennen voor wat je waard bent.

Doe jij ook (weer) mee?

 
hvz-bosachtergrond.jpg