Alleen voor Helden: Bosrun 2019 loopshirt.

HVZ_shirts2019_witopzwart.png

collectors item

Uniek: het Helden van Zeist Bosrun 2019 loopshirt! Ideaal voor in het bos, tijdens een training of wedstrijd: ademend en snel drogend! Laat zien dat je een held bent. Je steunt bovendien met de aankoop van dit prachtige loopshirt het goede doel van Stichting Roparun!

Thema: black or white

Logo: bij witte shirt keuze uit zwart of roze (fuchsia)

Producteigenschappen:

-        Materiaal: DryPower Classic Mesh / micro polyester

-        Ademend en sneldrogend

-        Sportieve slim-fit pasvorm

-        Dynamische raglanmouwen

HVZ_shirts2019_zwartopwit.png

voor helden en heldinnen

Het shirt is in een dames en heren uitvoering verkrijgbaar.

Dames: XS(34), S(36), M(38), L(40), XL(42)

Heren: XS, S, M, L, XL, XXL

 

HVZ_shirts2019_rozeopwit.png

HEBBEN? 

Het is helaas niet meer mogelijk om het shirt te bestellen via de voorinschrijving (dat kon tot 18 februari en in dat geval ligt het shirt klaar op 3 maart). Het shirt is nog wel via ons contactformulier te bestellen. Je komt bij dit formulier door hieronder op "bestellen" te klikken. Zet in de e-mail jouw naam, adres en het aantal shirts, inclusief de maat/maten. Geef ook duidelijk aan of het om een heren- of een damesuitvoering gaat en zet bij elk loopshirt de gewenste kleur van het logo (wit, roze of groen). Bestellen kan tot en met 3 maart. We doen ons best om het shirt zo snel als mogelijk te leveren, maar dat wordt waarschijnlijk na de Bosrun op 3 maart.

De kosten bedragen € 25,- per shirt, exclusief eventuele verzendkosten. Van dit bedrag gaat  € 10,-  naar het goede doel.